Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ας ηχήσουν οι βουβουζέλες!

Καλησπέρα από την Οδό Παραδείσου!

Έεε έφτασε!!!
Mundial
! Η παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου...!! Ανυπομονούσα !!Όχι ότι αυτό ήταν το μόνο που σκεφτόμουν αλλά ήθελα να έρθει το καλοκαίρι και γι' αυτόν το λόγο....Κάθε φορά όταν πλησιάζει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός δεν μπορείς παρά να παρακολουθήσεις και συ...Αγώνα της εθνικής θες; Θες αγώνα με ομάδες που ίσως δεν ξέρεις ούτε καν που βρίσκονται στο χάρτη;Θες καλοκαιρινά βράδια με μπύρες και φίλους; Όλα μπορεί να σου τα προσφέρει μια ποδοσφαιρική διοργάνωση σαν και αυτή!

Από το 2006 ξεκίνησα μια ιεροτελεστία. Αγοράζω μανιωδώς τα αυτοκόλλητα της panini και τα κολλάω στα όμορφα άλμπουμ της! Άρχισα τότε τη συλλογή δημιουργώντας ένα αρκετά σεβαστό και αξιόλογο άλμπουμ,συνέχισα το 2008 με το Euro κατά τη διάρκεια του οποίου δημιούργησα 2 άλμπουμ αν και όχι ολοκληρωμένα..Και φέτος συνεχίζω έχοντας ένα άλμπουμ με 460 και κάτι αυτοκόλλητα και μερικά ακόμη που στέκονται δίπλα μου έτοιμα να τα κολλήσω και αυτά από τα 623 που έχει συνολικά το άλμπουμ. Στόχος μου είναι αυτή τη χρονιά να καταφέρω να το ολοκληρώσω. Η αλήθεια είναι ότι φέτος που έχει φτάσει και ο αδερφός μου σε μια ηλικία ώστε να μπορεί να σχολιάζει αγώνες και να τους παρακολουθεί άνετα και μόνος καταλαβαίνοντας- και χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσω: οι μπλε είναι αυτοί οι κόκκινοι είναι οι άλλοι κλπ- υποτίθεται ότι το άλμπουμ είναι δικό του. Αλλά απλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω και ''I have kinda taken over''...Χθες άρχισα και ένα δεύτερο άλμπουμ-δύσκολο να βρεις:(- και μέσα σε μια μέρα κόλλησα γύρω στα 150 και κάτι αυτοκόλλητα διπλά ενώ έχω και μερικά τριπλά...Κάθε μέρα αγοράζω όσα μπορώ και προσπαθώ να τα διαλέγω προσεχτικά (δόξα τω Θεω σε αυτό είμαι τυχερή πέτυχα με μια φορά που πήρα-όχι την πρώτη- τον Messi και τον Puyol!) Το θετικό είναι ότι μπορώ να θυμάμαι εύκολα τα πρόσωπα-όχι τόσο τα ονόματα εκτός αν είναι κανένα παράξενο όπως αυτό του αδερφού του Yaya για τους άσχετους-άμπαλους- Kolo Toure της ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού. Και βλέποντας τα διάφορα ματς-θέλω να δω όσα πιο πολλά μπορώ ακόμα κι αν δεν έχω ιδέα από τις χώρες που παίζουν-μπορώ να αναγνωρίζω αν έχω τον κάθε παίκτη ή όχι.

Στόχος
λοιπόν για το φετινό mundial η συμπλήρωση του άλμπουμ και η παρακολούθηση οσων πιο πολλών αγώνων.Όσο για τον τίτλο δεν με νοιάζει και πολύ. Ας το πάρει και η Ουρουγουάη!Και δεν έχω πρόβλημα να ακούσω και βουβουζέλες για τον πανηγυρισμό...!






3 σχόλια:

Vipera Lebetina είπε...

Αχ ΚΑΙ εσύ με την Ουρουγουάη;
Οι βουβουζέλες είναι κυριολεκτικά το κάτι άλλο! Καλή συνέχεια με τα άλμπουμ! ;)

fotonio είπε...

Υποστηρίζουμε Ουρουγουάη yeah!:D
I love vuvuzelas!Άραγε να πουλάνε πουθενά; Θέλω μία!
Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα τα μέτρησα ξανά και είναι 514!Έχω κολλήσει ειλικρινά!:P
Bzzzzzzzzzzz!

Unknown είπε...

wow!!!!! Έχω μείνει πραγματικά άφωνη με τα νούμερα που βλέπω όσο αφορά τα αυτοκόλλητα..!!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!!!! Εγώ δυστυχώς τώρα τελευταία έχω κόψει σχέσεις με το ποδόσφαιρο.... Δεν έχω πραγματικά ιδέα τι γίνεται στο Παγκόσμιο, αλλά ούτε και με νοιάζει να μά8ω, για να πω την αλήθεια... :PP Τα μόνα δύο σίγουρα πράγματα που ξέρω είναι α) ότι ο Messi είναι γλύκας και παιχτούρα και β) ότι ΜΙΣΩΩΩΩ τις βουβουζέλες!!!!! Δεν τις αντέχω καθόλουουου!!! Τα αυτάκια μου βουίζουν κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με τον απαίσιο και ενοχλητικό θόρυβο που παράγουν....:P xexe....!!:P

Δημοσίευση σχολίου